Ha zsenit játszol, azzá leszel!

Hogyan jelenik meg Salvador Dali markáns gondolata a mi szakmánkban?
Ha egy márka jobbnak látszik, akkor jobbá is válik.
Mi ebből kiindulva segítjük Önt a munkájában, hogy a marketingkommunikáció lehetőségeit
kihasználva nagyszerű márkákat építhessen.

Kíváncsiság. Megszállottság. Együttműködés.

Kíváncsiak vagyunk a cégre, amit Ön képvisel. A márkára, amit legjobb tudása szerint épít. Érdekel bennünket az ember, akihez szólni kíván. Felfedezzük azokat a technológiai és kommunikációs lehetőségeket, amelyek javítják a célközönség kapcsolatát a márkákkal, és élményeket nyújtanak nekik.

Megszállottak vagyunk, ha a munkánkról van szó, amikor elemezzük az információkat, mérlegeljük az ötleteket, vagy épp izgalmas vizuális világot alkotunk. Nem tágítunk, amíg meg nem találjuk azt a nézőpontot,
ami új ötletekre inspirál, azt a koncepciót, ami a legkülönfélébb eszközökön is jól működik; bevonja és megérinti az embereket, s ezzel talán egy picivel szebbé teszi a világunkat.

Együttműködőek vagyunk, amikor Önnel dolgozunk. Tudjuk, mennyi tennivalóval és felelősséggel jár egy-egy kommunikációs akció levezénylése, ezért gyorsan reagálunk. Rugalmasan és megbízhatóan segítjük céljai elérését, ami megnyugtató és kiegyensúlyozott közös munkát jelent. A jobbkezeként tesszük a dolgunkat.

Szolgáltatásaink

Reklám
 • márkaépítés, márkastratégia
 • arculattervezés és design
 • termékbevezetés
 • promóciós kampányok
 • médiatervezés és foglalás
 • reklámfilmek
 • DM kampányok
 • rádió szpotok
 • kiadványszerkesztés
 • nyomdai kivitelezés
Digitális megoldások
 • online stratégia
 • e-marketing
 • webdesign
 • social marketing
 • márkázott tartalommenedzsment
 • videók
 • digitális kiadványok
 • animációk és 3D
 • Google AdWords
 • SEO, SEM
Gyógyszer-kommunikáció
 • szakorvosi, háziorvosi kommunikáció
 • DTC kampányok
 • piac- és konkurenciaelemzés
 • kommunikációs stratégia
 • pre-launch és launch aktivitások
 • komplex arculattervezés
 • patikai promóciók
 • digitális eszközök
 • orvoslátogatói anyagok, reminderek
 • rendezvénymarketing

Partnereink

Rólunk

Eltérő nézőpontok,
más és más tapasztalatok.

Csapatunk szenvedélyes szakemberekből áll. Tisztában vagyunk saját munkánk fontosságával, igyekszünk hasznosítani tapasztalatainkat, de odafigyelünk egymásra és összhangba hozzuk elképzeléseinket. A céljaink közösek, mégis más és más nézőpontból látjuk szakmánkat.

Kreatívigazgatónk az ötletek embere. Napjaink márkakommunikációját speciális történetmesélésnek tartja, ami kihasználja a folyamatosan megújuló technológiákból és médiafelületekből adódó előnyöket.

Art directorunk felsőfokon beszéli a vizualitás univerzális nyelvét. Természetes vágya, hogy valami szépet, már-már művészit alkosson úgy, hogy összhangban legyen a márka világával, ügyfeleink elképzeléseivel. Az eltérő elvárásoknak való megfelelés állandó kihívás, igazi művészet.

Ügyvezetőnk szenvedélye vállalkozásunk lényege: megérteni az emberek érzéseit és gondolkodását, a különböző piacok működésének törvényszerűségeit. Marketingszemlélete megjelenik a cégünk által kialakított koncepciókban, és tükröződik ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásában is.

Csapat

Pethő Kolos

Pethő Kolos

managing director

A marketing világa évekkel ezelőtt ejtette rabul. Kolos szerint szinte minden marketing, még az emberi kapcsolatokra is jellemző egyfajta csere, az eltérő igények kölcsönös kiszolgálása. Szemlélete a reklámkészítés, a cégvezetés és a partnerkapcsolatok terén is érvényesül. Az empátia erejét a jobb élet kulcsának tartja. Egyik kedvenc idézete: ha csak magunkra gondolunk, problémáink vannak, ha viszont másokra, akkor izgalmas feladataink!

Kapin Melinda

Kapin Melinda

deputy managing director

Melinda rendszerként látja és menedzseli cégünket. Ügyfeleink hatékony kiszolgálását jól működő, ellenőrzött munkafolyamatokkal biztosítja. A szakmaiságot, a belső és külső kommunikációt rendszeres tréningek és jó hangulatú csapatépítők szervezésével támogatja. Egy új munkatárs a kezei alatt hamar igazi csapattaggá válik. Két kisfia megszületése után a menedzselés otthoni formáját is elsajátította, így ma már kétféle szerepben is helytáll.

Stefanics Fanni

Stefanics Fanni

account director

Fanni pedagógia- és családsegítő szakon végzett, ami jól mutatja, milyen fontosak számára az emberi kapcsolatok. Igazi jobbkeze ügyfeleinek, a kampányok menedzselése során olyan összhangban dolgozik velük, mint az ember jobb és bal keze. Gyakorlatias hozzáállása, innovatív szemlélete és stratégiai gondolkodása fontos erőforrása cégünknek. Szabadidejében sok időt tölt a családjával és barátaival. Igazi kikapcsolódás számára, ha velük lehet.

Majtényi Máté

Majtényi Máté

art director

Máté már a középiskolában elköteleződött a tervezőgrafika iránt. Egyik erőssége a szabadkézi rajz, amivel nemcsak szabadidejében foglalkozik, hanem a cégnél is, egy-egy koncepció felvázolásakor. Szereti a közös munkát, fontosnak tartja a komplex, koncepcionális gondolkodást. Készít 3D grafikákat, digitális és print anyagokat. Inspirációit a kortárs és klasszikus képzőművészetből nyeri, hobbija a formatervezés, az építészet és a motion design.

Varga Diana

Varga Diana

financial director

Az Adboom működésének hátterét biztosítja. Nagy precizitással, pontossággal és időnként szigorral dolgozik. Munkája azonban korántsem száraz, hiszen egy pénzügyi vezető nemcsak a számok és táblázatok világában él. Dia folyamatosan tárgyal partnereinkkel, rendszeresen tanul, hogy képben legyen a legújabb szabályokkal. Ez szerencsére neki nem okoz gondot, ahogy pénzügyeink menedzselése, irányítása sem.

Túri Katalin

Túri Katalin

creative director

Marketing szakos hallgatóként a reklámok világa Katát már a főiskolán magával ragadta és kapcsolatuk azóta is töretlen. Szövegíróként mindig van mit papírra vetnie és izgatottan vesz részt partnereink kreatív koncepcióinak kialakításában. Nem szereti a sablonos dolgokat, úgy véli, mindennek létezik egy másfajta megközelítése. Lelkes jógázóként és oktatóként a mindennapok egyensúlyát jógaszőnyegén találja meg.

Fekete Gréta

Fekete Gréta

key account manager

Grétát mindig is foglalkoztatta a stílus és a design, idővel ehhez társult a marketing utáni érdeklődés is. A kreatív és pozitív gondolkodásmódot és életszemléletet  alapvetőnek tartja a munkája során, és magán életében egyaránt. A kíváncsiság juttatta a reklámkészítés világába, úgy véli, a megfelelő és jól irányított kommunikáció segíti életét, és ez a reklámra fokozottan igaz. Szabadidejében a saját ékszermárkáját építi.

Szirmai Olivér

Szirmai Olivér

graphic designer

Öncélúság nélkül értéket teremteni, ez Olivér jelmondata, aki tervezőgrafikusként ügyfeleink vizuális elképzeléseit kelti életre. Sokoldalú alkotószemélyiség, aki szívesen foglalkozik online anyagokkal és nem ijed meg a komplexebb, kreatív kivitelezést igénylő print munkáktól sem. Olivér szabadidejében is alkot. Grafikusunk a tervezőasztalt ilyenkor dj pultra cseréli, ahol ezúttal a hangzásra fókuszál.

Rácz Viktor

Rácz Viktor

graphic designer

Viktor alkalmazott grafikusként ügynökségünk kreatív csapatát erősíti. Mindig is szeretett rajzolni, s bár az egyetemen az anglisztika szakot választotta, ez a kis kitérő csak még inkább megerősítette elhatározásában, hogy munkáját is az alkotás örömének szentelje. Kedvencei a kézi rajz, a perspektivikus ábrázolás és a szerkesztett képek élethűvé tétele. Szabadidejében, ha nem rajzol, akkor videót vág. Inspirációit a 80-as évek vizuális, kulturális és zenei atmoszférájából meríti.

Baran Katalin

Baran Katalin

DTP operator

Nyomdaipari szakon végzett a Budapesti Műszaki Főiskolán, de szakmáját az élet iskolájában tanulta meg. Kata szakértelmére, éles szemére és gyorsaságára mindig számíthatunk. Különösen szereti kiadványok formavilágának megálmodását, ilyenkor teljes átszellemültséggel dolgozik, hogy aztán logikusan szerkesztett, precízen kivitelezett anyagokat adjon ki a kezei közül. Akkor kapcsol ki igazán, ha a friss levegőn fut a saját ritmusában.

Nagy Brigitta

Nagy Brigitta

key account manager

Brigi turizmus-vendéglátás szakon végzett közgazdász, aki a váratlan helyzetek megoldására termett. Jó szervezőkészségének köszönhetően remekül kézben tartja a szálakat és gördülékenyen menedzseli a feladatokat. Ezt a képességét pedig ügyesen kamatoztatja a rendezvényeknél és standépítéseknél is. A rendszerszemléletet magánéletében is fontosnak tartja. Szeret előre tervezni, utazni, túrázni, és az extrém sportoktól sem riad vissza.

Somodi Mónika

Somodi Mónika

account manager

Móni korábban a UPC Magyarországnál dolgozott, ahol sales-es és kapcsolattartói feladatokat látott el. Hasznos tapasztalatokat szerzett az ügyfelek igényeinek kiszolgálásában, és a különféle részfeladatok koordinálásban. Ezt a tudását traffic manager-ként kamatoztatja tovább nálunk, ahol ügyfélprojektjeink házon belüli folyamatait irányítja. Türelmes, vidám és pozitív személyiség, aki szabadidejét szívesen tölti aktív pihenéssel és családjával.

Fegyverneki Gergő

Fegyverneki Gergő

business development manager

Gergő több éves vezetői tapasztalattal az FMCG területéről evezett át hozzánk, ahol jelenleg ügynökségünk marketing tevékenységét irányítja. Tapasztalatból tudja, hogy a jó reklám mennyire elősegíti a forgalomnövekedést, megbízóink legnagyobb örömére így nem ismeretlen kifejezés számára a ROI sem. A szüntelen tanulást és önfejlesztést szabadidejében is fontosnak tartja. Szeret jönni-menni, ha pedig nyugalomra vágyik, a budapesti pezsgést horgászbotra cseréli.

Rozsnyik Borbála

Rozsnyik Borbála

account manager

Borkát mindig is érdekelték a fogyasztói döntések mögött meghúzódó motivációk. Így került egyetemi tanulmányai fókuszába a reklámpszichológia. Türelmes és empatikus kapcsolattartó, aki mesterszakon végzett pszichológusként könnyedén ért az ügyfelek nyelvén, feladatai elvégzésében pedig töretlen lendülete hajtja előre. Szabadidejében énekel és saját dalokat is ír, és úgy érzi, két macskája mellett elférne még egy kutya is.

Tatay Eszter

Tatay Eszter

graphic designer

Eszter alkalmazott grafikusként a vizuális kommunikáció nyelvét beszéli. Az online anyagok mellett Eszter a katalógus és magazinszerkesztés csínját-bínját is jól ismeri. Amit munkájában különösen szeret az a változatosság és a kihívások, mert úgy tartja, leginkább ezek alapozzák meg fejlődését. Szabadidejében bent és kint is meg vannak a kedvenc programjai. Ha outdoor, akkor túrázás, állatok és természet. Ha indoor, akkor könyvek, filmek és főzés.

Hankó Zsolt

Hankó Zsolt

IT manager

Zsolt biztosítja a számítógépes munkaállomásaink működését. Ő a „jobbkezek jobbkeze”. Mindig segít, ha technikai probléma merül fel. Gondoskodik a gépek karbantartásáról és a szükséges anyagok beszerzéséről. Munkáját a hobbijának is tekinthetjük. Folyamatosan figyeli a számítástechnikai fejlődést, rendszeresen „frissíti” tudását, és szükség szerint javaslatot tesz új szoftverek kipróbálására, beszerzésére.

Vélemény

Bár a puding próbája az evés, talán nem haszontalan megismernie, hogyan vélekednek rólunk ügyfeleink. Rövid felmérésünk kitöltésére évről évre megkérjük őket.
Kattintson a legfrissebb eredményeinkért!
Így értékeltek bennünket
(1 egyáltalán nem elégedett - 7 kiemelkedően jónak tartja)
6,3
az Adboom munkája
6,3
információnyújtás, tanácsadás
6,2
szakmai színvonal
6,7
az ügyintézés szervezettsége, gördülékenysége
6,8
az ügyek rugalmas kezelése
Ennyire tartják igaznak az Adboomra
(1 semennyire - 7 teljes mértékben)
6,7
ügyfélorientált
6,7
megbízható
6,2
kiváló grafikai és kreatív tartalmakat készít
6,7
pontosan betartja a határidőket
6,6
megoldásorientált a munkavégzése
Ennyire könnyű elérni minket
(1 nagyon nehéz - 7 nagyon könnyű)
6,8
telefonon
6,8
e-mailben
Ennyien ajánlanák ügynökségünket kollégáiknak:
0%
A fenti grafikonok a Whizz-Hosting Kft. (e-minoseg.hu) által készített 2017-es ügyfél-elégedettség mérés adatai alapján készültek.

Kapcsolat

1016 Budapest,
Mihály utca 15.
www.adboom.hu
Telefon: 1 248 2550
Mobil: 30 663 4709
E-mail: