HU

EN

  • Telefon: 248 2550
    Mobil: 06 30 663 4709
  • E-mail:

CIB egyedi megoldások

Elültethető szórólapunk aranyat termett a Lollipopon.

Egyedi ötleteinket az üzenet erősítésének kreatív és látványos eszközeként használjuk. Ezeknél a különleges megoldásoknál nemcsak a koncepciót és a tervezést, de a gyártást is mi végeztük.

Az elektronikus számlakivonat előnyeire és a környezettudatos gondolkodásra különleges eszközökkel hívtuk fel a figyelmet. A 100 %-ban lebomló, kézi merítésű papírra nyomott levél formájú szórólapokba estike virágmagokat préseltünk, így az üzenet átadásán túl az ügyfelek otthonát is díszíthették. Ehhez illeszkedve a fióki szórólaptartó installációk újrahasznosított kartonból készültek.

A lízingszolgáltatásokat népszerűsítő, egyedi stanccal készült szórólapot illatosított papírra nyomtattuk, az autóillatosítót idéző anyagot az ügyfelek nemcsak olvashatták, de érezhették is, így a megszokottnál több érzékszervükre hatott.

Az éves karácsonyi eDM-ötletünkkel egyedi microsite-tá nőtte ki magát, ahol az ügyfelek nemcsak megkapták, de tovább is küldhették a stílusukhoz legjobban illő képeslapokat, így a kezdeményezés túlnőtt a közvetlen ügyfélkörön. Sőt, a mechanizmus évről évre használható, változó tartalommal.

Elvégzett feladatok: kreatív koncepció, key visual, bankfióki installáció, borítéktervezés, bannerkészítés, szövegírás, szórólapgyártás, microsite-programozás és -üzemeltetés, eDM-programozás

Online felületeken, illetve papíralapú számlalevelekkel azokat is elértük, akik a kampányidőszakban nem jártak a bankfiókban!

Elvégzett feladatok: kreatív koncepció, key visual, bankfióki installáció, borítéktervezés, banner keszítés, szövegírás.