HU

EN

  • Telefon: 248 2550
    Mobil: 06 30 663 4709
  • E-mail:

Termékbevezető interaktív
sajtóesemény a játékosok
köztársaságában!

Az ASUS a Republic of Gamers 10. születésnapja alkalmából nagyszabású sajtóeseményt szervezett az újságírók számára. A számítógépes játékokat idéző tematika kidolgozásáért és az interaktív rendezvény szervezéséért ügynökségünk felelt.

A koncepciót követve a meghívott újságírók, sportolók és profi gamerek QR-kóddal ellátott plasztikkártyát kaptak „útlevélként” az eseményre, így egy microsite-on regisztrálhattak a „Játékosok Köztársaságába”, valamint saját nicknevüket is beírhatták, amelyet később a rendezvényen is használhattak a különböző programokon.

A helyszínt a Millenárison rendeztük be, ahol a résztvevők számos offline aktivitáson tehették próbára képességeiket.

Emellett szakmai előadásokat is meghallgathattak, egy kivetítőn pedig élőben követhették a programokon született toplisták alakulását. Az esemény remek hangulatban zajlott, és a sajtóvisszhangja is pozitív volt.

Az eseményen végig forgattunk, és a készre vágott videós anyagot az újságírók már a rendezvényt követő reggelen megkapták, így fel is használhatták a megjelenésekben.

Elvégzett feladatok: meghívó kreatív ötlet, grafikai tervezés, kivitelezés, rendezvényszervezés és -lebonyolítás, catering, programok szervezése és lebonyolítása, forgatás, vágás, utómunkálatok, eDM